Nieuws

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Met het optekenen van weer twee nieuwe klanten in de duurzame energie sector bevestigt Microsoft Dynamics CRM implementator Cayentis, tevens leverancier van het CRM Hugger platform, zijn marktleidende positie in deze branche.  Zowel KiesZon (onderdeel van energieleverancier Green Choice) als Tempress Systems (leverancier van onder meer semi-conductors voor zonnepanelen) hebben gekozen voor het  in Woerden gevestigde Cayentis als CRM implementatiepartner.

“Natuurlijk is de kennis die wij hebben van de sector een belangrijk onderdeel van de keuze voor ons”, zegt directeur Jacques van Engelshoven. “Maar ook blijkt dat onze SCRUM aanpak goed past bij innovatieve bedrijven, die zelf ook uiterst wendbaar moeten zijn en snel moeten kunnen reageren op elke ontwikkeling in de markt”.

Het feit dat Cayentis ook leverancier is van de “CRM Hugger”, een integratieplatform voor Dynamics CRM, is ook vaak een belangrijke overweging in de keuze voor Cayentis. Van Engelshoven zegt hierover: “Een CRM systeem wordt steeds meer gezien als een integraal onderdeel van de informatiearchitectuur van een bedrijf. En dat betekent dat je het niet ‘stand-alone’ kunt implementeren, maar dat je zult moeten koppelen met andere systemen. Met de inzet van ons CRM Hugger platform is dit integreren geen complex technische inspanning meer, maar een kwestie van inregelen”.

Zowel KiesZon als Tempress Systems zullen het CRM Hugger platform gaan inzetten om Dynamics CRM te koppelen aan andere

Download onze White Paper

De mogelijkheden op het gebied van data-integratie zijn volop in beweging. In onze White Paper ‘Trends in Data-Integratie’ leggen wij uit wat er mogelijk is. Vul uw naam en email-adres in om de white paper direct te ontvangen..
Voornaam(*)
Please type your full name.

Achternaam
Ongeldige invoer

E-mail(*)
Invalid email address.

Neem a.u.b. code over(*)
Neem a.u.b. code over
Ongeldige invoer

Wilt u meer weten over de CRM Hugger en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel dan vooral niet om contact op te nemen met Cayentis, het team achter de Hugger.


Meer weten?

© 2018 Cayentis. Alle rechten voorbehouden.

Search